Microsoft Dynamics NAV consultants

Microsoft Dynamics NAV consultant

Werkniveau: HBO

Dienstverband: Vast contract

Standplaats: Nijmegen (10 minuten lopen vanaf het centraal station)

Bedrijfsprofiel Blisss Software B.V.:

Wij zijn sinds 10 jaar een software bedrijf dat volledig gericht is op dit “ontzorgen”. Onze medewerkers vinden, samen met de klant, de juiste balans tussen organiseren en automatiseren. Ons streven is om telkens weer verrassend simpele en zeer effectieve software oplossingen te maken.

De klanten van Blisss zijn groothandels, productiebedrijven, overheidsinstellingen en zakelijke dienstverleners. Onze opdrachten variëren van effectieve en zeer eenvoudige App oplossingen tot en met het opzetten van complete ERP trajecten met Microsoft Dynamics NAV.

Voor deze ERP trajecten zijn we op zoek naar een consultant om ons team te versterken.

Lol met elkaar en in je werk met goede prestaties staan bij ons hoog in het vaandel. Je bent echt lid van een leuk team van 30 jonge honden (het gros van onze medewerkers is onder de 35 jaar).

Blisss is goed te vergelijken met een voetbalteam wat graag met elkaar samenwerkt om samen tot succes te komen. De teamspeler die we zoeken in de NAV consultant is een aanvallende middenvelder. Je ondersteunt de verkoper (spits) en krijgt rugdekking van de programmeurs (verdediging).

Functie omschrijving:

Als je als Microsoft Dynamics NAV consultant bij ons komt werken dan zul je het leuk vinden om:

  • onze klanten te helpen succesvoller te zijn door de ondernemers te ondersteunen met verassend goede adviezen en bijbehorende simpele software waardoor ze beter kunnen (blijven) presteren
  • je te verdiepen in de bedrijfsprocessen en de begeleiding van de medewerkers van onze klanten op te pakken zodat zij de Microsoft Dynamics NAV oplossing zien als een welkome aanvulling op hun werk
  • functioneel te werken met Microsoft Dynamics NAV (het programmeren hoef je zelf niet te doen maar je kunt wel de sparringpartner zijn van de programmeur)
  • ondernemend op te trekken met de directie van Blisss
  • zelf je tijd in te delen en zelf verantwoordelijk te zijn met betrekking tot je deadlines en een goed relatie- en functioneel beheer van je eigen klanten
  • ook bij de klant zelf te werken (ongeveer de helft van je tijd) vaak samen met een collega.

Functie eisen en salarisindicatie

Natuurlijk is het fijn als je al ervaring hebt met Microsoft Dynamics NAV en een perfecte opleiding hebt genoten. Het is ons duidelijk dat dit lang niet altijd mogelijk is.

Daarom hebben wij enkele richtlijnen opgesteld, maar is het zeker geen probleem als je niet geheel aan deze richtlijnen voldoet:

  • Ervaring met Microsoft Dynamics NAV is een absolute pre, anders is ervaring met een ERP pakket wel een groot voordeel.
  • Ervaring met het in kaart brengen van bedrijfsprocessen.
  • Opleiding op min. HBO niveau (bijv. bedrijfskundige informatica).
  • Affiniteit met en al ervaring (min. 2 jaar) in de gevraagde functie.

Het salaris is uiteraard afhankelijk van jouw ervaring en het aantal dagen dat je wilt werken per week. Bij een werkweek van 40 uur is de indicatie € 3.000,00 per maand

Dirko Wijers / d.wijers@blisss.nl

Start typing and press Enter to search