Cups4you live met Blisss Kunststoffensoftware!

 In Blogs

Afgelopen maand is spuitgieter Cups4you uit Oss live gegaan met Microsoft Dynamics NAV en de brancheoplossing van Blisss genaamd Naviplast.  In de oplossing zitten o.a. ons branchegericht grafische planbord, volledige barcodescanning, matrijzenbeheer, traceability en voorraadbeheer verwerkt. Daarnaast werkt Cups4You geheel modern vanuit de Microsoft cloud.

Wij zijn erg trots dat wij zo’n mooi bedrijf als Cups4You mogen toevoegen tot onze klantenkring en zien uit naar een mooie en langdurige relatie!

 

Over Cups4you


Cups4you ontwikkelt, produceert en verkoopt spuitgietverpakkingen tussen de 100 en 2500 ml voor met name de voedingsindustrie. Cups4You wil toegevoegde waarde creëren voor u als klant en samen met u trots zijn op het eindproduct! Dit kan alleen gerealiseerd worden door met volle passie te werken aan de kwaliteit, flexibiliteit en innovatie. In deze, heeft Cups4you als doel om preferred supplier  te zijn voor kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) in de voedingsindustrie in Europa.

 

Over Naviplast (Blisss kunststoffensoftware)

Wat begon bij een kleine spuitgieterij in Goor (Reggeplast) in 2007, is de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een volledige branche gerichte oplossing. Voortbordurend op een ijzersterk fundament van Microsoft Dynamics NAV (Navision), is Naviplast in de loop der tijd uitgegroeid tot een zeer volledig ingericht ERP pakket voor de kunststof verwerkende industrie.

Als branchepartner beschikt Blisss kunststoffensoftware over de kennis die het mogelijk maakt om in succesvol samen een ERP software implementatie te doorlopen met software waarin u en uw medewerkers zich in herkennen. Termen als “cyclustijden, matrijzen en hotrunners” zijn ons dan ook niet vreemd.

 

 

Start typing and press Enter to search