Microsoft Dynamics 365 voor Retail

 In Blogs

Microsoft Dynamics 365 voor Retail: Microsoft Dynamics 365
dé bedrijfssoftware voor moderne retail

Om elk proces binnen uw retail onderneming te stroomlijnen en efficiënter te maken, biedt Microsoft haar nieuwste bedrijfssoftware: Dynamics 365 voor Retail. Deze software integreert elk proces binnen uw onderneming.  Van gepersonaliseerde aanbiedingen en merchandising tot de planning van uw personeel en uw voorraadbeheer. In dit artikel vertellen we u meer over de branchespecifieke oplossing van Dynamics 365 en hoe moderne retail organisaties kunnen groeien dankzij deze software.

Inzicht in de toekomst van uw organisatie dankzij Dynamics 365 

Dynamics 365 RetailU wilt uw organisatie goed aan laten sluiten bij de toekomstige wensen van uw klant. Daarom wilt u kunnen vertrouwen op intelligente en effectieve software zoals Dynamics 365. Door gebruik te maken van de distributie- en forecastingfuncties, maken retailers de transitie van reactieve verkoop naar proactieve verkoop. Het wordt voor hen makkelijker om sneller de juiste beslissing te nemen op basis van betrouwbare, realtime klantinformatie. Dankzij Dynamics 365 weet u waar en wanneer u welke producten goed zult verkopen. Hiermee stemt u uw organisatie af op de toekomstige vraag van uw klant.

 

 

Dynamics 365 zorgt voor een gepersonaliseerde klantbeleving 

Het personaliseren van de klantbeleving is dé nieuwe manier om u te onderscheiden als retailer. Daarom helpt Dynamics 365 retailers om het verschil te maken ten opzichte van hun concurrenten. Zo stelt u eenvoudig een zeer compleet klantprofiel samen met daarin informatie over bijvoorbeeld wensenlijsten en aankoopgeschiedenis. Met deze informatie bent u in staat om uw klanten een gepersonaliseerde aanbieding doen op het moment dat zij bij u in de winkel staan.

Digitalisering via Dynamics 365 zorgt voor vernieuwing binnen de huidige fysieke retail winkels. Steeds vaker worden er tools ingezet om de winkelervaring te verbeteren zoals bijvoorbeeld een self-service kiosk, mobiele kassasystemen en push notificaties. Uw verkopers worden ondersteunt door deze software waardoor zij hun klanten beter kunnen bedienen en hun winkelervaring naar een nieuw niveau tillen.

 

Omnichannel marketing via Dynamics 365 

Sinds de komst van meerdere online media gebruiken klanten steeds meer kanalen in hun oriëntatie- en aankoopproces. Het verschilt ook nog eens per stadium van het aankoopproces welke kanalen zij gebruiken. Dit maakt het voor retailers complexer om klanten te prikkelen en te stimuleren in dit aankoopproces. Echter, met de juiste software wordt dit wél mogelijk voor retailers. Het wordt mogelijk om klanten op de voet te volgen en hen op het juiste moment de juiste aanbieding te doen via het juiste kanaal. Via Dynamics 365 combineert u data vanuit uw webshop, uw apps en de verschillende social media. Deze data wordt gecombineerd met de data vanuit uw ERP software en uw betalingssystemen. Dit maakt uw bedrijfsprocessen eenvoudiger waardoor u meer tijd over houdt om bezig te zijn met de zaken die er toe doen: uw klanten en de toekomst van uw onderneming.

 

Eenvoudige implementatie en ondersteuning

Storingen in uw ERP software of uw betalingssystemen zijn kostbaar. Elke minuut dat u uw klanten niet kunt helpen en zij niet kunnen afrekenen, kost u welverdiende omzet. Om ervoor te zorgen dat u altijd en overal kunt werken, zorgt Microsoft voor een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners en aanvullende diensten. Ook in de implementatiefase onderscheidt Dynamics 365 zich van alternatieve bedrijfssoftware. De implementatie is namelijk ontzettend eenvoudig! Bij Blisss ERP Projecten is het zelfs mogelijk om uw ERP-systeem binnen 10 dagen ‘live’ te hebben.

Dynamics 365: alles op één plaats opgeslagenDynamics 365 op mobiel

Moderne retailers staan voor veel uitdagingen en de technologische- en online ontwikkelingen zullen voorlopig nog doorgaan.  Dynamics 365 voor Retail helpt u om deze uitdagingen te overwinnen en het verschil te maken ten opzichte van uw concurrenten in de competitieve markt van vandaag. Doordat u uw klanten beter begrijpt verhoogt u uw omzet, verhoogt u de klanttevredenheid en vergroot u uw competitieve voordeel. Wilt u weten hoe Dynamics 365 uw retail organisatie laat groeien? Vraag dan een demonstratie aan van Dynamics 365 door één van onze consultants.

Meer weten over Dynamics 365 voor Retail?

Start typing and press Enter to search