Ook Roffelsen Plastics gaat aan de slag met NaviPlast

 In Blogs

Roffelsen Plastics is een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in kunststof extrusie metroffelsen meerdere productievestigingen in Slowakije. Altijd gedreven door innovatie en flexibel inspelend op de behoefte vanuit de markt.
De bedrijfsinstelling is vanuit een stevige historische basis sterk toekomstgericht, waardoor ze continu bezig zijn met productvernieuwing en procesoptimalisatie.
Roffelsen Plastics produceert een breed assortiment aan standaard producten, maar ook het omzetten van uw idee in een maatwerk product behoort tot de in-house mogelijkheden. De samenwerking tussen klant en de R&D afdeling is daarbij gericht op het ontwikkelen van een sterk partnership en een excellent product. Roffelsen Plastics kan een groot aantal producten uit voorraad leveren.

Roffelsen Plastics streeft bij de productie naar de hoogst haalbare kwaliteit. Het machinepark is uitgerust met de meest moderne meet- en regeltechniek waardoor bij een constante hoge productiesnelheid de maximale kwaliteitsnorm gegarandeerd blijft. Door de ervaring en opgebouwde materiaalkennis van de medewerkers staan zij altijd aan de basis van het succes.

Met NaviPlast maakt Roffelsen Plastics een bewuste keuze om de automatisering te optimaliseren.  Het implementatieproject start met de Proof of Concept fase, om vervolgens NaviPlast te implementeren.

Naast de standaardmodules uit Microsoft Dynamics NAV zal Roffelsen aan de slag gaan met specifieke modules zoals een grafische productieplanning, een kwaliteitsmodule en een klachtenmodule.

We kijken uit naar de samenwerking met Roffelsen Plastics en hopen het ‘Stapsgewijs, Samen, Succesvol’ te maken!

Naviplast

Start typing and press Enter to search