Specifieke functionaliteiten Naviplast

Onze ERP software is gebouwd op het ijzersterke fundament van Microsoft Dynamics NAV en bevat de volgende functionaliteiten voor kunststofverwerkende bedrijven:

Vraag hier een demo aan!


Boekhouding

Naviplast beschikt over een volledige boekhouding. Hoe meer grip op de kostprijs (mens / machine / materiaal), hoe beter u kunt sturen.

Voorraad

Naviplast geeft inzicht in de voorraad in uw bedrijf. U heeft zicht op wat gebruikt wordt en wat gebruikt gaat worden. Hierdoor heeft u geen stilstanden meer vanwege een tekort aan grondstoffen!

Inkopen

Snel inzicht in uw ingekochte voorraad én een prognose van de nog in te kopen voorraad.  Optioneel: facturen scannen. Hierbij houdt u zelf controle op de goedkeuring van facturen en voorkomt u foutgevoelig handmatig werk.

Matrijzen

Matrijzen zijn één van de meest kostbare onderdelen in uw bedrijf. Een goede registratie is van groot belang. In Naviplast kan opgegeven worden wat de voorkeursmachine is, op welke machines deze matrijs past en wat de output van deze matrijs is geweest in een periode.

Verkoop

Dankzij de verkoopmodule kunt u snel en effectief offertes en orders invoeren, verzenden en factureren. Ook kunt u per klant op budgetten per jaar sturen.

Machine Planning

Machine planning van uw fabriek, zelfs met meervoudig complexe matrijzen. Daarnaast krijgt u overzichtelijke informatie door middel van het grafische planbord.

Rapportages

Gebaseerd op onze kennis van uw branche hebben wij rapportages opgesteld die het sturen van uw bedrijf versimpelen. Simpel, snel en doeltreffend!

Traceability

Naviplast vereenvoudigt traceability en zorgt ervoor dat uw producten zo snel en goed mogelijk te traceren zijn.

Barcode Scanning

Met Naviplast kunt u snel en papierloos werken door middel van Barcode scanning. 

Kwaliteitsnormen

U stelt kwaliteitsnormen. Deze meet u op productie en registreert afwijkingen t.b.v. preventie. In onze ERP software is het mogelijk per artikel kwaliteitsnormen in te stellen. Naviplast maakt inzichtelijk wat de normen zijn en waar deze in de productie niet meer overeenkomen.

MES Systeem

Kunststoffensoftware laat u zien hoe uw machines gedraaid hebben afgelopen nacht. Daarnaast krijgt u storingsmeldingen bij stilstand. Zo houdt u perfecte controle.

Jet Reports

Jet Reports is een complete oplossing die de antwoorden biedt op uw bedrijfskritische vragen, in een toepassing die u al kent: Excel. Met weinig of geen training kunt u snel vanuit verschillende perspectieven problemen analyseren en trends in uw bedrijf ontdekken.

Enthousiast over onze software oplossing?

Start typing and press Enter to search