Naviplast: ERP-systeem voor de kunststofverwerkende industrie

Naviplast is een ERP software pakket dat is gebaseerd op een ijzersterk fundament van Microsoft Dynamics NAV (Navision). Wat begon bij een kleine spuitgieterij in Goor (Reggeplast) in 2007, is in enkele jaren uitgegroeid tot een branche gerichte oplossing. Voortbordurend op een ijzersterk fundament is Naviplast in de loop der tijd uitgegroeid tot een zeer praktisch ingericht ERP pakket voor de kunststofverwerkende industrie.

Kennis over de Kunststofverwerkende Branche

Als branchepartner beschikt Blisss over de kennis die het mogelijk maakt om in korte tijd een ERP implementatie te doorlopen met software waar u en uw medewerkers zich in herkennen. Termen als “cyclustijden, matrijzen en hotrunners” zijn ons niet vreemd. Inmiddels hebben enkele aansprekende namen in de markt zich bij ons Naviplast concept gevoegd, zoals Lolaar Spuitgiettechniek uit Helmond, Brové Plastics uit Nieuwegein, Gebrema uit Nuenen en CKV Plastics uit Sprundel.

Vraag een demo aan


Microsoft Dynamics NAV als fundament voor Naviplast

Voor wat betreft de stabiliteit hebben wij bewust voor Microsoft Dynamics NAV als fundament voor Naviplast gekozen, omdat dit u als klant flexibiliteit en zekerheid biedt. Zekerheid doordat Microsoft het ERP pakket ondersteunt en doorontwikkelt. Daardoor heeft u als klant tevens zekerheid dat uw ERP altijd ondersteund zal worden, aangezien er in elk land ter wereld Dynamics NAV partners te vinden zijn met kennis van zaken.

Rolgebaseerd werken

Naviplast is totaal rol gebaseerd, met de volgende rollen: Directeur, Boekhouder, Planner, Magazijnbeheerder, Inkoper, Verkoper en Kwaliteitsbeheerder. Dit wil zeggen dat de software zich aanpast aan de rol die u heeft in uw organisatie. U als gebruiker staat bij onze ERP software centraal en hierdoor voldoet de oplossing precies aan de eisen van uw rol in de organisatie.

Waarom kiezen voor Blisss Kunststoffensoftware?

Met onze speciaal voor spuitgieterijen ingerichte ERP software krijgt u grip op alle zaken die de bedrijfsvoering van uw bedrijf beïnvloeden. Het is onze missie om bedrijven die actief zijn in de kunststofverwerkende industrie te helpen succesvoller te zijn door ze te ondersteunen met verrassend goede adviezen en bijbehorende simpele ERP software waardoor ze beter kunnen (blijven) presteren.

Naviplast

Wij barsten van de passie. U ook?

Start typing and press Enter to search