Service van Kunststoffensoftware

Bij Blisss Kunststoffensoftware vinden we het belangrijk om u goed te ondersteunen tijdens een software implementatie. Met de service van Kunststoffensoftware zorgen we ervoor dat al uw zorgen uit handen worden genomen en dat u zich tijdens de implementatie gewoon op uw eigen werkzaamheden kunt richten. We zorgen er voor dat u het maximale resultaat haalt uit onze software. Dit we doen we met de volgende concepten:

Service van Kunststoffensoftware

Helpdesk bij u op kantoor

De Helpdesk houdt in dat voorafgaand en gedurende de lancering van Naviplast een medewerker van ons aanwezig is bij u op kantoor. Onze medewerker kan u waar nodig ondersteunen als u vragen heeft over de modules van het softwarepakket. Doordat onze medewerker werkzaam is bij u op kantoor kunt u altijd bij deze persoon terecht met uw vragen. U betaalt slecht voor de uren dat de werknemer daadwerkelijk voor u bezig is.

Training en instructies

Onze ervaren consultants ondersteunen u zowel bij de implementatie van de software als met andere trainingen op relevante gebieden. Wij geven verschillende workshops en instructies om de effectiviteit van het gebruik van de kunststoffensoftware te verhogen. Wij kunnen onder anderen bij u langskomen om via praktijkopdrachten samen door de kunststoffensoftware te lopen.

Blisss Software Ambulance

De Blisss Software Ambulance geeft klanten die Kunststoffensoftware willen implementeren de mogelijkheid om een stagiair mee te laten lopen met het traject. Dit kost maar € 500,- per maand (incl. stagevergoeding & werkgeverslasten). Hierdoor lopen uw eigen werkzaamheden geen vertraging op. Aanvullend werk zoals het uitrollen van Office 365 of het maken van werkinstructies doen wij voor een concurrerend uurtarief van slechts € 45,-. Bekijk de video!

Interesse in onze Kunststoffensoftware?

Start typing and press Enter to search