Over ons

Blisss Software B.V. is in 2006 opgericht door Dirko Wijers en Dirk Flohil in Nijmegen. Blisss komt vanuit de Engelse uitdrukking “it’s my bliss”, wat zoveel betekent als “het is mijn lotsbestemming”.  De derde -s staat erachter omdat wij software met een lotsbestemming leveren. We zijn in de kunststoffenbranche terecht gekomen door ons werk bij een kleine spuitgieterij. Inmiddels zijn we de trotse marktleider in ERP software voor de kunststofverwerkende industrie.

Kunststoffensoftware

Hierom bestaan we

Het is onze missie om bedrijven die actief zijn in de kunststofverwerkende industrie te helpen succesvol te zijn door hen te ondersteunen met verrassend simpele software en deskundige adviezen. Als branchepartner beschikt Blisss Kunststoffensoftware over de kennis die het mogelijk maakt een ERP software implementatie te doorlopen met software waar u en uw medewerkers zich in herkennen. Termen als cyclustijden, matrijzen en hotrunners zijn ons niet vreemd. Daarnaast ontwikkelen wij onze software voor iedereen in de branche. Hierdoor deelt u de kosten van nieuwe functionaliteiten met anderen. Niet elke wens hoeft specifiek voor u ontwikkeld te worden omdat vele collega’s ook met onze software werken (zie referenties).

Kunststoffensoftware op basis van Microsoft Dynamics Nav

Blisss Kunststoffensoftware ontwikkelt software speciaal voor de kunststofverwerkende industrie. Voortbordurend op een ijzersterk fundament van het ERP pakket Microsoft Dynamics NAV, hebben wij ons product Naviplast ontwikkeld. Naviplast in de loop der tijd uitgegroeid tot een zeer praktisch ingericht ERP pakket voor de kunststofverwerkende industrie. Waar wij ooit begonnen bij een kleine spuitgieterij in Goor daar zijn wij in Nederland inmiddels trots marktleider in ERP software voor de kunststofverwerkende industrie. Blisss Kunststoffensoftware is onderdeel van Blisss Software B.V.

Onderscheidend vermogen ten opzichte van de andere ERP software

Wij zijn het enige softwarebedrijf dat zich volledig op uw branche richt. Dat wil zeggen dat wij weten wat hotrunners zijn en welke rol een matrijs speelt in uw organisatie. Zo staan wij al jaren als enige ERP software leverancier op de kunststoffenbeurs in Velthoven en zijn we marktleider in ons segment.

Wilt u meer weten over onze Kunststoffensoftware?

Start typing and press Enter to search