Hieronder vindt u de partners van Kunststoffensoftware.

Door samen te werken met andere bedrijven wordt u als klant voorzien van beproefde oplossingen en deskundig advies. Het wiel hoeft dus niet steeds opnieuw uitgevonden te worden. Wij maken graag gebruik van kennis en kunde van diverse aangesloten partners die onze ERP software nog beter maken.

Jet Reports

Jet Reports ontwikkelt rapportages voor Microsoft Dynamics NAV. Het bedrijf is al jaren dé leverancier van rapportage software met meer dan 55.000 gebruikers wereldwijd. Blisss is een gecertificeerd partner van Jet Reports waardoor u overzichtelijk rapporten kunt raadplegen om uw organisatie nog beter te sturen. Met Jet Reports kunnen eindgebruikers eenvoudig en snel rapportages maken op basis van alle tabellen en velden in de Microsoft Dynamics NAV database, inclusief klantspecifieke velden of tabellen.

Jet Reports Kunststoffensoftware
Masters in NAV en Kunststoffensoftware

Masters in NAV

Een samenwerkingsverband is vrij uniek in het concurrerende landschap van Microsoft Dynamics NAV. Toch geloven wij er in om kennis en inzicht met elkaar te delen om zo een voordelige samenwerking te creëren. Masters in NAV is een select gezelschap die bestaat uit partners die zelfstandig modules ontwikkelen. U als klant plukt hiervan de vruchten omdat het wiel niet meerdere malen uitgevonden hoeft te worden. U profiteert als klant van andermans kennis en modules waarvoor u niet de volle prijs hoeft te betalen.

QBS Group

Blisss Software is partner van QBS Group. Dit is het grootste internationale netwerk van Microsoft Dynamics-partners. QBS Group stelt partners in staat om hun eigen identiteit te behouden en te profiteren van de kennis en ervaring van professionele partners.

Kunststoffensoftware QBS
Kunststoffensoftware idyn

idyn

idyn is een wereldwijde speler op het gebied van oplossingen voor Microsoft Dynamics NAV. idyn ontwikkelt en levert standaardproducten aan andere Dynamics NAV partners die zij inzetten voor productiviteitsverbeteringen bij hun klanten. Met 1200 gebruikers in meer dan 40 landen verdeeld over 6 continenten is idyn één van de toonaangevende leveranciers voor oplossingen voor Dynamics NAV.

Meer weten over onze Kunststoffensoftware?

Start typing and press Enter to search